U LAŽI SU KRATKE NOGE…

U posjeti Općini Banovići i načelniku Midhatu  Husiću  u septembru 2019. godine je boravio  vlasnik kompanije Bingo Senad Džambić  gdje je dogovorena izgradnja Bingovih objekata i tržnog centra Bingo na mjestu briketare. Načelnik Husić je tom prilikom izrazio zadovoljstvo i spremnost za pomoć u otklanjanju svih poteškoća i administrativnih barijera koje će se naći na putu izgradnji ovih objekata.

Izvor Klix.ba

Poslovna politika kompanije Bingo, njihovi planovi i poslovne aktivnosti su odgodile početak izgradnje ovih objekata u aprilu prošle godine. Jučer je u posjeti Općini Banovići boravila glasnogovornica kompanije Bingo Tatjana Paunovski koja je sa aktuelnim načelnikom općine Banovići Begom Gutićem ozvaničila početak radova na objektima Binga.

Načelnik Bego Gutić ponovo obmanjuje javnost izjavama o investiranju kompanije Bingo. Dogovor o gradnji navedenih objekata je postignut između bivšeg općinskog načelnika Midhata Husića i vlasnika kompanije Bingo Senada Džambića, a jučerašnja posjeta glasnogovornice kompanije Bingo je potvrda ranijeg dogovora i nastavka već započetih aktivnosti, što znači da su “u laži kratke noge.”

Back to top button