Izborna platforma Općinskog odbora Pokreta demokratske akcije Banovići za lokalne izbore 2020. godine.

Poštovani građani Banovića,

Sa velikim ponosom i zadovoljstvom, predstavljamo vam Izbornu platformu Općinskog odbora Pokreta demokratske akcije Banovići za lokalne izbore 2020. godine.

Ovom platformom pokazujemo koliko smo unaprijedili našu lokalnu zajednicu kroz sve projekte koji su urađeni proteklih godina, i također platforma kao dokument sadrži i prijedloge mjera koje je potrebno uraditi kako bi se lokalna zajednica još više razvijala.

Platformom su obrađena poglavlja, u kome su na svakom obrađenom poglavlju dati prijedlozi rješenja za identificirani problem.

S obzirom da Pokret demokratske akcije prvi put izlazi na lokalne izbore, Izbornom platformom predstavit ćemo programske aktivnosti i ciljeve koje želimo ostvariti u narednom periodu.

Čitajući našu platformu bit ćete u mogućnosti da pogledate sve projekte u jednom dokumentu, kao i sve probleme za koje smo obrazložili rješenja, što će vam biti dodatni razlog da glasate za najbolje, a to je Pokret demokratske akcije.

Općinski načelnik i kandidat za načelnika Midhat Husić, svojim dosadašnjim radom poboljšao je izgled ove lokalne zajednice, pružio pomoć građanima  kao i podršku za sve dosadašnje projekte.

Izborom Pokreta demokratske akcije, naših kandidata za Općinsko vijeće i izborom kandidata za načelnika Midhata Husića, dragi građani Banovića, pomoći ćete ovoj lokalnoj zajednici da oživi privredu, da otvori nova radna mjesta, da se još više urede mjesne zajednice, pomoći ćete da stvorimo nove, ljepše, jače i prosperitetnije Banoviće.

Poštovani građani, ne dozvolite da neke druge stranke unište razvoj našeg grada, imate veliki broj razloga da glasate za Pokret demokratske akcije, stoga iskoristite priliku da zajedničkim radom stvorimo nove Banoviće.

Izborna platforma Općinskog odbora Pokreta demokratske akcije Banovići za lokalne izbore 2020. godine.!

 

 

Back to top button