Počela predizborna kampanja za Opće izbore 2018.: PDA u Banovićima nema alternativu

Veličanstvenim skupom, kome je prisustvovalo preko 2300 članova i simpatizera Pokreta demokratske akcije, OO PDA Banovići u Mjesnoj zajednici „Stražbenica“ započeo je večeras (12.09.2018.g.) predizbornu kampanju za Opće izbore 2018.godine.

 

Prisutnima su se obratili kandidati PDA za Skupštinu Tuzlanskog kantona Zineida Avdibegović Iz OO PDA Kladanja i Fetah Hujdur iz OO PDA Kalesija, te kandidati za Predstavnički dom Parlamenta FBiH Said Muhić iz OO PDA Živinice i Safer Demirović iz OO PDA Banovići.
Nakon obraćanja prisutnima su predstavljeni kandidati za Skupštinu TK: Zineida Avdibegović, Fetah Hujdur, Azra Kahrimanović, Jasmina Lugavić, Mirsad Bečić, Emira Bošnjaković i Rasim Dostović.
Predstavljeni su i kandidati za Predstavnički dom Parlamenta FBiH: Said Muhić, Husnija Musić, Safer Demirović, Hasan Krekić i Nermina Sakić.
Nakon predstavljanja navedenih kandidata prisutnima je predstavljen i Izborni štab OO PDA Banovići na čelu sa Elzinom Pirić.
Sudeći prema prvom predizbornom skupu Pokret demokratske akcije na predstojećim općim izborima, kod građana Banovića nema alternativu.
OO PDA Banovići nastavlja održavanje predizbornih skupova u svih 17 Mjesnih zajednica općine Banovići.

Back to top button