Održan još jedan u nizu sastanaka Asocijacije mladih Pokreta Demokratske Akcije Banovići

Dana 25.06.2018. godine održan je sastanak Asocijacije mladih Pokreta Demokratske Akcije Banovići, gdje je između ostalog razgovarano o više tematskih cjelina AM PDA Banovići. Sastanku je prisustvovao veliki broj mladih koji su pokazali veliko interesovanje i dodali važnosti ove grupacije koja će se boriti za što bolji položaj mladih u svim sferama društvenog života.

Na dnevnom redu nalazilo se 5 tačaka:

  • Izbor i imenovanje izvršnog odbora AM PDA Banovići i izbor i imenovanje sekretara AM PDA Banovići
  • Informacije o stanju u mjesnim ograncima i aktivnosti za sporovođenje elektronske kampanje
  • Planiranje daljnih aktivnosti u radu AM PDA Banovići
  • Izvještaj o radu Kantonalnog odbora AM PDA Banovići
  • Ostalo

U sastav izvršnog odbora AM PDA Banovići izabrani su: Šabanović Enes, Šehić Muris, Mešanović Mensur, Dostović Edis, Kovačević Sandra, Rahmanović Arnel, Šarić Aldin, Šehić Semir, Lugavić Suad, Zejnić Mustafa, Đerzić Nedim, Mujić Anela, Rahmanović Armin, Demirović Adnan, Kavazović Adel, Smajlović Nedim, Jahić Nermin, dok za sekretara AM PDA Banovići izabran je Zejnić Mustafa.

U narednom periodu, preko općinskog odbora i općinskih organizacija,  AM PDA Banovići će kontinuirano raditi na promovisanju ciljeva Pokreta demokratske akcije, te će svoj rad bazirati na organizovanju različitih tribina i edukacija koje će biti od koristi mladim osobama.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button