Saopštenje OO PDA Banovići

Pokret demokratske akcije BiH, pa tako i sve Općinske organizacije ne odustaju od svog Programa i rada, koji je vrlo često falsifikovan od strane drugih političkih subjekata i tim političkim subjektima postaje osnova za dobijanje podrške od strane građanstva.
Svaki rad članova PDA BiH koji je u suprotnosti sa utvrđenim Programom rada i Statutom stranke bit će sankcionisan isključenjem jer nam je cilj postići kvalitet članstva koje će, bez obzira na funkciju koju obnaša, opće interese staviti ispred ličnih.
Zbog ponašanja koje nije u skladu sa Statutom i Programom rada PDA BiH iz našeg članstva Odlukom br.31/19 od 28.11.2019.godine iz PDA isključen je BERBIĆ SELMIN aktuelni vijećnik u Općinskom vijeću Banovići.

Berbić je, prema našim saznanjima, još jedan od onih, kojima je obećano abnormalno napredovanje u Rudniku Banovići nakon što isti preuzmu kadrovi SDA.

Da za to postoje osnovi sumnje dokazuju i fotografije objavljene na društvenim mrežama upravo sa onima koji su “specijalizirali obmane i lažna obećanja”.

Back to top button